Rabbi válaszol

Pontosan milyen sajt típusok minősülnek keménynek,és honnan lehet őket felismerni?

A kérdésben sok különböző vélemény létezik. Vannak, akik szerint az olyan sajtok minősülnek keménynek, melynek erjesztése több mint fél évig tartott. Vannak, akik szerint a rothasztott sajtok tartoznak ebbe a kategóriába. Egy harmadik vélemény szerint azok a sajtok, melynek a jellemzője valóban az, hogy kemény. Érdemes a helyi szokásokat figyelembe venni, illetve az adott közösség rabbijának álláspontját követni.

Kattints ide és kérdezz a rabbitól!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás